Despre noi …

DCC Condominium & Services SRL este o companie tânără care apare în întâmpinarea nevoilor dumnevoastră cu oameni ce au experiență de peste 8 ani în sectoare de activitate diverse. Experiența și priceperea lor sunt atuuri pe care noi ne propunem să le exploatăm pentru a oferi serviciile de care piața are nevoie, la standarde de calitate și disponibilitate greu de egalat.

În mediul concurențial aflat într-un proces de evoluție continuă, pentru noi este vital să știm de ce am apărut, cine suntem, ce facem și încotro ne îndreptăm. Identitatea proprie pe care ne-o asumăm, este determinantă pentru conceptul pe care vrem să-l promovăm și pentru poziționarea noastră în piața serviciilor.

  • Viziunea noastră asupra pieței serviciilor în domeniul întreținerii și dezvoltării arealului domestic este cea care ne propulsează în topul companiilor din acest segment de piață. Monitorizarea și dezvoltarea parametrilor de calitate proprii, într-un segment concurențial de activitate, sunt factori care duc la curajul de a vă propune parteneriate pe termen lung. În acest sens, pe lângă activitățile de comercializare ale produselor, vă propunem servicii sau pachete de servicii de mentenanță în perioada post-vânzare.
  • Misiunea pe care ne-o asumăm este de a valorifica timpul alocat fiecărei intervenții contractate în vederea acaparării unei cote de piață din ce în ce mai mare, pentru a satisface prin servicii de top cât mai mulți dintre actualii și viitorii parteneri.
  • Valorile proprii, pe care le propunem și le transmitem, sunt cele care ne diferențiază în segmentul serviciilor de montaje. Lucrul în echipă, care dezvoltă relații de muncă între lucrătorii noștri, este cel care va fructifica timpul alocat pentru îndeplinirea fiecărei cerințe din partea dumneavoastră. Integritatea personalului angajat, dedicația cu care aceștia își îndeplinesc sarcinile și inovația pe care o etalează, sunt de asemenea valori în care credem cu tărie și pe care le impunem pentru creșterea calității serviciilor și pentru a deveni parteneri viabili pe termen lung pentru clienții nostri.