Aer condiționat

Montăm toate tipurile de aparate de aer condiționat: single split, multi split care beneficiază de tehnologiile de eficientizare a consumului energetic de tip INVERTER.

Aparatele de aer condiționat, ca orice terminal care implică tehnologie, evoluează continuu adaptându-se nevoilor noastre de sporire a confortului. Așadar, în ultimii ani, aparatele de condiționare a aerului vin însoțite de tehnologii precum INVERTER, conexiune Wi-Fi, auto-curățare, ionizare a aerului, filtre HEPA și funcții ULTRA SILENT.

Toate acestea duc la creșterea eficienței energetice, atât pe funcția de răcire cât și pe funcția de încălzire. Sporesc controlul asupra mediului în care trăim prin controlul facil al temperaturii de la distanță prin modulul Wi-Fi sau îmbunătățesc calitatea aerului bazată pe filtrarea microbiologică prin filtre HEPA care rețin pana la 99% dintre microorganismele prezente în spațiul nostru vital. De asemenea, funcții precum dezumidificarea aerului ori ULTRA SILENT ajută enorm în cazul persoanelor care suferă de afecțiuni respiratorii precum astmul bronșic, sinuzită cronică sau tulburări de somn.

Montajul aparatelor de aer condiționat este realizată de echipe de frigotehniști calificați cu cel puțin 3 ani de experiență.

O parte din producătorii de aparate de condiționare a aerului nu echipează complet pachetul de montaj pe care îl comercializează. Există suficiente situații în care pachetul pe care îl achiziționați nu conține kit-ul de transfer termic și electric. În vederea montării, kit-ul de transfer, poate fi pus la dispoziție de către noi, iar la nevoie putem asigura și completarea cu gaz de răcire corespunzător aparatului pe care l-ați achiziționat.

Serviciile noastre cuprind, pe lângă montajul propriu-zis:

  • service specializat pentru remedierea pierderilor de gaz de răcire
  • completarea gazului de răcire pierdut pe perioada iernii – încărcare cu freon ecologic (HFC)
  • igienizarea aparatului interior și curățarea aparatului exterior în vederea îndepărtării mirosurilor neplăcute, bacteriilor și acarienilor nedoriți și eficientizării transferului termic