Instalații de încălzire

Execuția instalațiilor de încălzire presupune etape premergătoare și pregătitoare care trebuie discutate în prealabil.

Este necesară stabilirea suportului tehnic pe care vom executa instalația pentru care beneficiarul optează: țeavă din PPR (polipropilenă) sau țeavă rigidă din cupru. Dimensiunea instalației este esențială pentru stabilirea dimensionării centralei termice la care urmează a fi racordată instalația și a termenului de execuție al instalației.

Deținem personal cu calificare adecvată și experiență de 10 ani pentru lucrări de execuție ale instalațiilor de încălzire.

La cererea beneficiarului, DCC Condominium & Services pune la dispoziție, în vederea executării lucrărilor de execuție a instalației de încălzire, materialele suport necesare, transportul acestora fiind gratuit.

Executăm instalații de încălzire pe suport rigid de cupru sau PPR

Experiența pe care am dobândit-o în timp ne propulsează în fruntea montatorilor de instalații de încălzire pe suport de țeavă rigidă de cupru.

În cazul ambelor suporturi putem executa diverse tipuri de instalații. Atât cele clasice înseriate, care se pretează în special apartamentelor de bloc, cât și cele în paralel prin distribuitor central sunt soluții tehnice pe care le putem executa cu rezultate excepționale.

De asemenea, executăm instalații de încălzire prin pardoseală pe suport PEX flexibil.